Aspirator multifunctional Karcher WD 3, aspirare umeda si uscata 👌

Aspirator multifunctional Karcher WD 3, Aspirare umeda si uscata, 17 l, Furtun 2 m, 1000 W, Sac filtru din hartie, Functie de suflare, Galben/Negru

Aspirator multifunctional Karcher WD 3, Aspirare umeda si uscata

Aspiratorul Karcher WD 3, pentru aspirare uscata si umeda, este un  ajutor veritabil pentru curatenie, putand fi  folosit in numeroase spatii: interiorul locuintei, birouri, magazii, pentru curatrea interiorului autoturismului dar si pentru aspirarea unor cantitati mici de apa acolo unde este cazul sau pentru suflarea frunzelor uscate, gratie functiei de suflare.

Acest aspirator multifunctional poate fi manuit cu usurinta, are o capacitate de colectare de 17 litri, aspira in spatii cu murdarie uscata si umeda fara sa fie necesara schimbrea filtrului, fiind dotat cu filtru  special cu cartus.

Aspiratorul are maner detasabil astfel incat diferitele duze de aspirare pot fi fixate direct la furtunul de aspirare si totodata, cu ajutorul duzei de podele cu clema de fixare, praful este aspirat cu maxima eficienta.

Utilizarea aspiratorului multifunctional Karcher WD 3 este facila iar in timpul pauzelor de aspirare teava si duza de podea pot ramane sprijinite fara sustinere.

Consumul de energie al aspiratorului este redus, de numai 1000 watts.

Poti face si tu curatenie la un nivel profesionist, in confortul casei tale. Vezi mai jos detaliile tehnice si daca te incanta, nu ezita sa vezi ultimul pret al produsului, disponibil aici.

Setul de livrare contine   Furtun de aspirare  2 m, 35 mm,
 2 Tevi de aspirare   0.5 m, 35 mm,
 Duza de pardoseala umed/uscata, Clips, Duza pentru rosturi
 Filtru tip cartus, Standard
 Sac filtru din hartie
Accesorii:     
 
 
Perie standard
 Accesoriu pentru spatii inguste
 Teava aspiratie
Specificatii tehniceAdancime    50.3 cm
Latime         38.8 cm
Inaltime       34 cm
Greutate      5.5 Kg
Culoare         Galben/Negru
Putere          1000 W
Capacitate colectare    17 l
Specificatii Aspirator multifunctional Karcher WD 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *