Aspirator vertical 3in1 cu functie mop Philips SpeedPro Aqua

Aspirator vertical 3in1 cu functie de mop Philips SpeedPro Aqua FC6718/01, 13.14 kWh/an, 18 V, autonomie max 40 min, cap de aspirare 180°, perie integrata, accesoriu spatii inguste, Albastru intens

Aspirator vertical 3in1 Philips SpeedPro Aqua

Culoare albastru intens.

Cu aspiratorul vertical Philips SpeedPro Aqua, puteti intretine o locuinta curata si spatii dezinfectate fara a mai fi nevoie de utilizarea altor obiecte de curatenie.

Aspiratorul vertical Philips Speed Pro este definit ca aspirator 3in1, aspirator, mop si aspirator portabil.

Cu acest aspirator fara fir, cu o autonomie de 40 de minute puteti curata praful rapid si usor si in spatiile greu acesibile. Capul de aspirare la 1800 este special creat pentru a aduna praful printr-un sistem inovator de aspirare si stergere . La fiecare trecere a periei pe orice suprafata, este aspirata 98% din murdarie. Avand doua trepte de viteza puteti alege viteza potrivita de curatare in functie de tipul de pardoseala.

Capul de aspirare la 180° 

 Aspiratorul vertical Philips Speed Pro poate fi utilizat si ca mop. Apa este eliberata controlat pentru o curatare si o umiditate uniforme a suprafetelor. Buretii periei sunt din microfibra si pot fi spalati usor de mana cat si la masina de spalat.

Eliberare controlata a apei 

Modul AquaBoost contribuie la curatarea rapida a prafului, murdariei si a eliminarii pana la 99 % din bacterii.

Aspiratorul are o autonomie de functionare de 40 minute in modul normal si de 20 de minute in modul Turbo,  datorita bateriilor litiu-ion de 18 V, baterii deosebit de performante. Ca si aspirator portabil, cu unitate portbila detasabila, prin utilizarea accesoriului cu perie integrate in tub pot fi cu usurinta curatate tavanele sau orice etajere iar datorita amplasarii compartimentului de praf in partea superioara, aspiratorul poate sta complet lipit de podea si se poate aspira sub mobil joasa.

Unitate portabila, accesoriu pentru spatii inguste

Acest aspirator este dotat cu Motor PowerBlade, motor cu viteza foarte mare cu ajutorul caruia praful este aspirat rapid, cu forta, la o singura trecere peste suprafata de curatat.

 Prin intermediul tehnologiei PowerCyclone 7, curatenia este finalizata in cel mai scurt timp, praful fiind separat de aer rapid, printr-o singura miscare.

Compartimenutl de praf se goleste usor fara a inalta praf deasupra.

Compartimentului de praf

Aspiratorul este dotat cu Filtru lavabil si sistem de filtrare care retin bacterii, alergeni din aer si se recircula un aer curat.

Functii            Filtru lavabil, Indicator luminos, Baterie reincarcabila, Control pe maner, Variator de putere, Indicator recipient colector plin, Indicator luminos acumulator, Compartiment scame detasabil
Tehnologii              PowerCyclone 7, PowerBlade, AquaBoost
 Accesorii incluse   Perie standard, Perie speciala, Accesoriu pentru spatii inguste, Statie incarcare
Specificatii tehnice Aspirator vertical 3in1 cu functie de mop Philips SpeedPro Aqua FC6718/01

One thought on “Aspirator vertical 3in1 cu functie mop Philips SpeedPro Aqua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *