Rufe curate si uscate cu Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8736XC0M

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8736XC0M, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1400 RPM, Clasa C, HomeWhiz, SteamCure, Hygiene+ Wash&Dry, Motor ProSmart Inverter, Gri

Masina de spalat rufe cu uscator Beko

Masina de spalat rufe cu uscator BEKO, prin performanta tehnologiilor incorporate ofera beneficii majore la utilizarea ei. Cu masina de spalat rufe BEKO, spalatul hainelor si uscarea lor se realizeaza lejer, lasandu ne timpul liber pentru alte activitati.

Masina de rufe BEKO are numeroase functii care vin in intampinarea celor mai exigente pretentii. Confort, calitatea procesului de spalare a rufelor, performanta sunt cateva atribute care descriu masina de spalat BEKO.

Cu ajutorul acestei masini de spalat nu mai trebuie asteptat dupa uscarea hainelor, BEKO este o masina de spalat rufe cu uscator incorporat.

 Incarcarea rufelor  de spalat se face frontal, hubloul transparent permite observarea rufelor in timpul programului de spalare.

Masina BEKO are 15 programe de spalare si o viteza maxima de centrifugare de 1400 rotati pe minut, dispune de o capacitate de incarcare de 8 kg care corespunde nevoilor unei familii cu 4 membri.

Masina de rufe BEKO este conceputa sa functioneze pe baza tehnologiilor avansate SteamCure, HomeWhiz, AddXtra, Motor ProSmart Inverter, Silent Tech, Aquawave, Aquafusion, Durable heater, Sistem automat de reglare al consumului de apa.

Functiile din dotare sa sunt Child Lock, DrumClean+, PreWash, AntiCrease+, Fast+ si Remote control.

Masina de rufe BEKO-spalare, uscare, poate fi programata si controlata de la distanta accesand prin Bluetooth functionare ei.

Tehnologia HomeWhiz permite selectarea de la distanta a programului de functionre a masinii de spalat, a temperaturii, a functiilor dorite, putand monitoriza functionarea ei in acest timp prin Bluetooth. Totodata, datorita acestei tehnologii pot fi acceesate programe noi de spalare si sunt transmise notificari in situatia vreunei disfunctionalitati a masinii de rufe (ex. lipsa apei sau a detergentului).

Cu Downloaded Program, de pe interfata electrocasnicelor dotate cu HomeWhiz pot fi descarcate alte programe. Se poate selecta programul dorit din setul de 5 programe prestabilite: Mix, Curtain, Lingerie, Soft Toys, Towel.

Remote control este functia auxiliara care contribuie la controlul de la distanta al functioanrii masinii de spalat BEKO

Activarea functiei Child Lock impiedica accesara butoanelor masnii in timpul functionarii ei. Astfel Nu poate fi modificat programul selectat si aceasta functie este utila pentru a preveni tentatia copiilor de a se juca la butoanele masinii.

Sistem automat de reglare al consumului de apa cu ajutorul caruia se regleaza electronic volumul de apa necesar in functie de volumul hainelor sau tipul tesaturii oferind astfel eficienta si consum energetic redus.

Tehnologia incorporata SteamCure indeparteaza cutele hainelor, ale tesaturilor delicate. Este eliberat abur din partea inferioara a tamburului si in functie de programul selectat pentru spalare, aburul poate fi eliberat la inceputul programului cand inmoaie murdaria si face mai usoara spalarea sau poate fi eliberat la final si indeparteza orice cuta lasand hainele moi si fine.

AddXtra este o functie de ajutor cand este nevoie de a mai introduce sau de a scoate din masina haine dupa inceperea procesului de spalare. Functia poate fi folosita in primele 5 minute de la pornire doar apasand butonul START/PAUZA.

Masina afiseaza timpul de spalare prin Afisare timp spalare ramas.

Cu Tehnologia Aquafusion este redusa cantitatea de detergent pierduta la fiecare spalare.

Procesul de spalare cu masina de rufe BEKO este un process silentios asigurat de tehnologia Silent Tech si Motor ProSmart Inverter. Astfel functionarea sa este eficienta energetic, silentioasa, fara vibratii si emisii electromagntice.

Cuva masinii are un design secial care impreuna cu forma paletelor creaza o miscare blanda, lina a rufelor in timpul proccesului de spalare, tesatura fiind astfel protejata datorita tehnologiei Aquawave.

Tehnologie Aquawave.

Cu sistemul electronic de control al balansului, rufele sunt uniform distribuite in cuva masinii, fiind diminuate zgomotul si vibratiile cauzate de centrifuga.

Rezistenta nichelata a masinii de spalat rufe BEKO confera protectie impotriva coroziunii, depunerea de calcar fiind cu 40% mai putina si crescand astfel durata de viata a acestei masini.

Urmarire programe speciale – Display-ul masinii BEKO afiseaza programul selectat.

Pot fi utilizate programe de PreWash pentru haine cu grad ridicat de murdrie si Drum Clean+ pentru intretinerea igienii masinii prin utilizarea Drum Clean+ o data la 1-2 luni.

Folosind Functia  Fast+ masina de rufe poate fi incarcata la jumatate din capcitate, se va reduce durata de spalare si consumul de apa. Se obtine in acest mod performanta in timp scurt.

Functia AntiCrease+ aeriseste rufele la finalul programului prin miscari usoare ale cuvei si indeparteaza cutele.

Functia AntiCrease+ pentru rufe fara cute

Masina de spalat rufe BEKO are  15 programe de spalare.

Curatare si indepartare alergeni prin intermediul aburului cu Programul Hygiene+ Wash&Dry.

Hygiene+ Wash&Dry

Programul Synthetics utilizat pentru spalatul hainelor mai delicate, din material sintetic.

 Spin+Drain. Cu acest program se efectueaza suplimenar un ciclu de stoarcere si rufele se usuca astfel mult mai repede.

Wash&Dry 5 kg program pentru o incarcare de pana la 5 kg de rufe si uscare rapida a acestora.

Programul Cotton pentru spalarea eficienta a hainelor din bumbac.

Programul Wash&Wear util atunci cand sunt haine putine de spalat, 1 kg haine spalate si uscate in 60 minute.

Down Wear program special pentru spalatul gecilor groase de iarna din puf de gasca.

Beko are programul Shirts dedicat spalarii camasilor din bumbac

Consumul de apa si energie poate fi eficientizat folosind programul ECO 40-60 pentru rufe mai putin murdare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare                      Standard
Tip masina de spalat         Cu uscator
Tip incarcare                      Frontala
Capacitate de incarcare        8 Kg
Culoare                                     Gri
Capacitate uscator     5 Kg
Programe uscare        Bumbac
 Sintetice
Functii                   Child Lock
 DrumClean+
Fast+
Prewash
AntiCrease+
 Remote Control
Functii de siguranta    Blocare acces interfata
 Sistem electronic de control al balansului
Tehnologii       Silent Tech
Motor ProSmart Inverter
  Aquawave
  AquaFusion
  Sistem automat de reglare al consumului de apa
  Durable heater
   HomeWhiz
   SteamCure
   AddXtra
Programe spalare         Bumbac, Sintetice, Rinse, Down Wear, Shirts, Spin + Drain,
 Woollens/Hand Wash
 Wash & Wear, Wash&Dry™ 5kg, Hygiene+ Wash&Dry
Eco 40-60
 Downloaded Cycle
 Xpress/ Super Xpress
Numar programe spalare      15
Caracteristici Masina de spalat rufe BEKO

One thought on “Rufe curate si uscate cu Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8736XC0M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *