Eau de Parfum Dolce & Gabbana The Only One Intense pentru femei

The Only One Intense Eau de Parfum pentru femei

Dolce & Gabbana renumitul brand italian a lansat in anul 2020 fermecatorul parfum Eau de Parfum The Only One Intense.

Un parfum care imbina rafinat si seducator arome dulci exotice dar moderne cu prospetimea aromelor florale. The Only One Intense Eau de Parfum este parfumul indraznet care continua traditia brandului Dolce & Gabbana. The Only One Intense isi dezvaluie delicat misterul putand fi purtat ziua pentru o stare de voiosie strengaresca dar si seara creand un usor mister si cu siguranta starnind curiozitate. Parfum de brand Italian capteaza in esenta sa temperamentul mediteranean pasional, seducator, increzator, plin de viata.

Acest parfum ne atrage cu  notele de debut de portocale amare, neroli si mar verde ca mai apoi sa fie fermecator prin suavele iasomie si floare de portocal. La final ne cucereste cu delicatetea casmirului si a vaniliei pudrate.

Dolce & Gabbana promotori ai luxului, ai spontaneitatii, ai rafinamentului au lansat Eau de Parfum pentru femei The Only One Intense prezentandu-l intr-un flacon demn de brand. Flaconul negru elegant, stralucitor cu caligrafia aurie cucereste prin rafinament si este indiciul perfect pentru un continut la fel de atragator, misterios, elegant. 

Dolce & Gabbana este disponibilă în 40 de ţări, acest brand este prezent în sute de magazine de modă și accesorii de lux din întreaga lume. Sediul firmei se află la Milano. Filialele pot fi intalnite in New York,  Tokio şi Hong Kong.  Celebrități din lumea filmului și a sportului – de la Angelina Jolie la Lionel Messi poarta Dolce & Gabbana.

Incercati Parfumurile Dolce & Gabbana, purtati The Only One Intense Eau de Parfum pentru femei pentru ca rafinamentul si energia pozitiva emanate nu au cum sa dea gres.

 Grupe de parfumuri Florale

 Note varf       mandarina, extras din portocala amara

 Note inima    floare de portocal, iasomie

 Note baza      vanilie, casmir

One thought on “Eau de Parfum Dolce & Gabbana The Only One Intense pentru femei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *