O solutie eficienta pentru spalatul vaselor, Masina de spalat vase Whirlpool Tehnologia al 6-lea Simt, Sistem Natural Dry, Inox

Masina de spalat vase Whirlpool WFO3O32NPX, 14 seturi, 10 programe, Clasa D, Motor Inverter, PowerClean Pro, Tehnologia al 6-lea Simt, Sistem Natural Dry, 60 cm, Inox

Masina de spalat vase Whirlpool
Tehnologia al 6-lea Simt

Spalatul vaselor poate fi atat de simplu, utilizand Masina de spalat vase Whirlpool 14 seturi, 10 programe, Motor Inverter, PowerClean Pro, Tehnologia al 6-lea Simt, Sistem Natural Dry.

In comparatie cu spalarea manuala a vaselor, prin spalarea mecanica utilizand aceasta masina de spalat vase Whirlpool al 6-lea simt, veti economisi timp, dar si apa si de ce nu, veti econmisi in cele din urma bani.

Nu doar ca spalatul vaselor devine confortabil dar veti avea vase perfect spalate si uscate, fara urme de pete de murdarie.

La finalul meselor nu veti mai avea grija spalatului vaselor, masina Whirlpool va rezolva vasele murdare si va veti bucura astfel de mai mult timp liber.

Cu Tehnologia Power Clean Pro duzele speciale directioneaza jetul de apa cu putere si precizie ridicate si vor fi indepartate astfel si cele mai dificile pete.

Masina de spalat vase Whirlpool , 14 seturi, 10 programe, PowerClean Pro, Tehnologia al 6-lea Simt, Sistem Natural Dry are o capacitate mare pentru incarcat vase de dimensiuni diferite, reprezinta o solutie pentru a economisi apa, spalarea vaselor in masina consuma mai putina apa comparativ cu spalarea manuala.

Interior masina de spalat vase Whirlpool cu capacitate mare pentru vase

Cu Sistemul NaturalDry vasele sunt uscate prin deschiderea lenta a usii cand temperatura interioara a masinii de vase scade la nivelul de siguranta, utilizandu-se pentru uscare aerul din exterior, deci eficienta intr-un mod natural.

Totodata puteti spala vasele intr-un singur cos, in situatiile in care nu sunt multe vase de spalat, activand functia Multizone, care va ajusta consumul de apa si durata conform cu volumul de vase incarcate.

Tip incastrareStandard
Capacitate incarcare14 seturi
Numar programe10
CuloareArgintiu
Tip panou de comandaElectronic
Stil panou comandaSemi-integrat
Accesorii incluseManual de utilizare
Cablu de alimentare
Furtun alimentare la reteaua de apa
Tip programeDelicat
Prespalare
Economic
Intensiv
FunctiiIndicator sare
Pornire programabila
Cos superior ajustabil
Indicator nivel solutie clatire
Durata program ECO3 h 10 min
Pornire programabila24 h
Consum de energie/100 spalari85 kWh
Consum de apa/ciclu de spalare9.5 l
Caracteristici generale masina de spalat vase Whirlpool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *