Un somn cu adevarat odihnitor, si o pozitie corecta a coloanei – beneficii ale Saltelei Anatomice Dolce Dormire Spuma poliuretanica cu memorie, Sustinere ERGOnomica – Saltea 160×200

Saltea Anatomica Dolce Dormire 15+3 Memory Diamante 3K, 160x200x18cm, Spuma poliuretanica cu memorie, Husa detasabila, lavabila, elastica, Fir cu Ioni de Argint, Sustinere ERGOnomica, Ferma

Saltea 160x200
Saltea Anatomica Dolce Dormire

Salteaua anatomica Dolce Dormire  15+3 Memory DIAMANTE 3K, recomandata de medicii ortopezi specialisti, este ideala pentru un somn confortabil, linistit si pentru mentinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie corecta in timpul somnului.

Dolce Dormire este o saltea ferma care ofera sustinere ergonomica.

Salteaua Dolce Dormire are baza super-ortopedica si un strat special dotat cu tehnologia Confort Memory Foam.

Spuma cu memorie este cea care contribuie la distributia uniforma a greutatii corporale pe intreaga suprafata a saltelei, eliminandu-se punctele de presiune din zona umerilor, soldurilor si membrelor.

Spuma cu memorie a saltelei anatomice Dolce Dormire, fabricata dintr-un strat de spuma Confort Memory Foam reactioneaza la caldura corpului, se ajusteaza cu maxima precizie la formele corpului si revine la forma originala dupa folosire. Este rezistenta la mucegai, termoactiva, nepoluanta.

Dolce Dormire este o saltea cu o fermitate medie/mare (nivel 7/10).

Husa saltelei Dolce Dormire are de asemenea o mare importanta pentru confortul dumneavoastra. Este o husa detasabila, lavabila si cu ioni de argint.

Husa cu Ioni de Argint, este o bariera impotriva formarii mirosurilor neplacute, regleaza umiditatea si are o tesatura moale tratata cu ioni de argint. Se detaseaza simplu datorita fermoarului si poate fi spalata la masina de spalat.

TipSpuma poliuretanica cu memorie
Nivel fermitateFerma
Greutate maxima recomandata/persoana85 Kg
Husa detasabilaDa
Material husaPoliester
Caracteristici cheieOrtopedica
CuloareAlb Argintiu
Numar straturi2
Grosime spuma memorie3 cm
Caracteristici generale

Disponibila in mai multe dimensiuni.

Brand: Dolce Dormire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *