Aspira comod si efcient praful si murdaria, Aspirator vertical Philips FC6725/01, 2 în 1, perie cu LED, culoare verde

Aspirator vertical Philips FC6725/01, 2 în 1, 15.76 kWh/an, 21.6 V, detasabil, perie cu LED, verde

Aspirator vertical Philips, 2 in 1

Podele si suprafete simplu de curatat cu ajutorul Aspiratorului vertical Philips FC6725/01, 2 în 1, 15.76 kWh/an, 21.6 V, detasabil, perie cu LED, verde.

Aspiratorul vertical Philips are un cap de aspirare la 180° pentru aspirare precisa a prafului chiar si in locurile mai putin accesibile si este dotat cu LED-uri pentru a face vizbile scame, praf, firimituri.

Luminile LED din capul de aspirare SpeedPro ajuta sa aspiram in locurile mai putin vizibile in timp ce dispozitivul nu se opreste din deplasare.

Aspiratorul Philips, detasabil, poate functiona pana la 40 de minute in modul normal si 20 de minute in modul Turbo, datorita bateriilor litiu-ion de 21,6 V de inalta performanta. Totodata, acest aspirator poate fi setat sa functioneze pe una din cele doua setari de viteza.

Accesoriile aspiratorului vertical si detasabil Philips sunt foarte simplu de utlizat. Cu un clic detasam unitatea portabila avand la indemana accesoriul cu perie integrat, perfect pentru curatarea rafturilor sau a locurilor mai inalte.

Un aspirator atat de eficient si simplu de utilizat, Aspiratorul vertical Philips SpeedPro este usor de manevrat, flexibil. Compartimentul de praf este fixat in partea superioara, putand lipi complet aspiratorul de podea pentru aspirat sub mobila joasa. In plus, designul acestui compartiment de praf permite scoaterea si golirea lui fara nori de praf in jur.

Cu Tehnologia PowerCyclone 7 este separat imediat praful din aer, si se obtine performanta ridicata mai mult timp.

Sistemul de filtrare cu filtrul lavabil readuce aer curat in motor.

Tip produsAspirator vertical
UtilizareRezidential
Tip alimentareAcumulator
Tip aspirareUscata
Tip suprafataPodele
Multi-suprafete
FunctiiIndicator luminos
Control pe maner
Variator de putere
TehnologieIluminare LED
Greutate2.48 Kg
CuloareVerde
Accesorii incluseAccesoriu pentru spatii inguste
Caracetristici Aspirator vertical Philips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *