Un corp tonifiat antrenandu-va cu ajutorul Saltelei pentru antrenament, GO4FIT

Saltea pentru antrenament , GO4FIT, pentru yoga, fitness, aerobic, pilates, exercitii la sol, dimensiune 183*62*6 mm, roz pudra

Saltea pentru antrenament GO4FIT

Cu siguranta va doriti sa va mentineti in forma si puteti avea un corp tonifiat cu ajutorul exercitiilor. Daca va antrenati la o sala fitness sau acasa trebuie sa va creati confortul in timpul antrenamentelor folosind pentru exercitiile la sol Salteaua pentru antrenament, GO4FIT.

Salteaua GO4FIT poate fi utilizata pentru yoga, fitness, aerobic, pilates, exercitii la sol.

Aceasta saltea, pe langa confortul creat, protejeaza articulatiile, genunchii, protectie care este foarte importanta in timpul antrenamentelor si ofera stabilitate.

Nu puteti sa exersati la sol sau sa practicati aerobic, fitness, yoga fara a utiliza un covoras pentru gimnastica si in acest sens salteaua pentru antrenament GO4FIT este alegerea potrivita, avand grosimea corespunzatoare pentru a oferi nivelul optim de amortizare.

GO4FIT este confectionata din materiale eco-friendly, rezistente, de calitate, cu doua straturi texturate diferit la exterior. Ambele parti ale saltelei GO4FIT sunt texturate pentru a impiedica alunecarea. Toate aceste proprietati contribuie la stabilitate in timpul antrenamentelor.

Salteaua pentru antrenament este dotata cu o curea pentru transport, are o textura antialunecare si rezistenta la apa.

Poate fi folosita pe diverse suprafete-lemn, parchet, gresie.

SportFitness
Aerobic
Yoga
Pilates
Gimnastica
Gimnastica medicinala
MaterialIzopren
FunctiiRulabil
Rezistent la apa
Pliabila
Suprafata aderenta
CuloareRoz pudrat
Caracteristici Saltea pentru antrenament GO4FIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *