Aparatul frigorific Side by side Beko GN1416231XPN, NeoFrost Dual Cooling

Aparatul frigorific Side by side Beko GN1416231XPN, 572 l, NeoFrost Dual Cooling, Active Fresh Blue Light, Ion guard, Compresor ProSmart Inverter, Display touch control, Twist Ice Maker, Clasa F, H 182 cm, Metal Look

Side by side Beko GN1416231XPN, 572 l, NeoFrost Dual Cooling, Active Fresh Blue Light

Aparatul frigorific Side by side Beko, NeoFrost Dual Cooling isi face loc din ce in ce mai mult in preferintele de utilare a unei bucatarii moderne.  Tehnologiile avansate  incorporate in Side by side Beko ofera cel mai bun mod de a pastra alimentele fie in stare proaspata un timp cat mai indelungat fie congelate .

 Aparatul frigorific Beko Side by side este spatios, cu 4 usi avand un volum mare de 572 l pentru depozitarea mancarurilor, fructelor sau bauturilor.

Prin functia Ion Guard sunt eliminate orice microorganisme, astfel ca nu vor exista mirosuri neplacute in interior, aerul va fi mereu curat si alimentele vor rezista mai mult timp.

Beko Side by side este dotat cu Tehnologia NeoFrost Dual Cooling care prin intermediul Activ Dual Cooling si Sistemul de racire No Frost realizeaza racirea prin circularea curentilor de aer independent, separat in cele doua compartimente. Prin aceasta ventilare separata mirosurile nu se amesteca, umiditatea este distribuita uniform iar dupa deschiderea usii, temperatura este refacuta rapid.

NeoFrost Dual Cooling

Sistemul de racire No Frost al acestui aparat frigorific Beko, este o tehnologie noua care impiedica formarea ghetii, nemaifiind necesara decongelarea.

Caracteristica Active Fresh Blue Light un punct forte al aparatului frigorific Beko, este functia care contribuie la pastrarea efectului de fotosinteza, prin emiterea luminii albastre in compartientul de legume si fructe. Astfel, acestea pot fi pastrate proaspete cu 30% ma mult timp decat daca ar fi pastrate in alt compartiment.  

Active Fresh Blue Light

Compartimentul MultiZone este compartimentul care poate fi utilizat, in functie de nevoi,  ca frigider sau ca si congelator cu temperaturi cuprinse intre -24 si + 10 grade.

Twist&Serve este dispozitivul pentru formarea cuburilor de gheata care se vor desprinde foarte usor prin rotirea tavitei de cuburi si colectarea in sertarul de dedesubt

Cuburile de gheata se desprind prin rotirea tavitei

Beko NeoFrost Dual Cooling prin Functia congelare rapida congeleza uniform si in timp scurt, iar activand functia racire rapida aceasta se va opri automat dupa o ora sau dupa ce se atinge temperatura dorita.

Cooling fan-ventilatorul din compartimentul racitor care distribuie aerul rece uniform in interiorul frigiderului.

Aparatul frigorific Side by side Beko, NeoFrost Dual Cooling dispune de Compresor ProSmart Inverter care ii confera functionare eficienta, silentioasa, are Display touch control afisaj electronicpentru efectuarea setarilor dorite pentru interior, congelator si mod de functionare.

Cu Mod Vacanta se economiseste energie, aparatul fiind mentinut in functiune la plecarea pentru o perioada mai indelungata dar alimentele sunt pastrate proaspete cu consum minim de energie.

Acest frigider Beko are Rafturi Safety Glass din sticla securizata care suporta o greutate pana la 25 kg,  un raft special XXL Bottle Holder pentru sticle cu dimensiui mari si avertizare luminoasa pentru situatiile in care aparatul nu functioneaza la parametri corespunzatori.

Numar usi                                    4
Tip display                                   Touchscreen
Dozator apa                                Nu
Sistem de racire No Frost       Congelator
Functii                                  Iluminare LED
          Ion Guard
          Avertizare luminoasa
          Active Fresh Blue Light
          Congelare rapida
          Racire rapida
   Mod vacanta
          Door open buzzer
Tehnologii                       NeoFrost Dual Cooling
          No Frost
          Compresor ProSmart Inverter
          XXL Bottle Holder
          MultiZone
          Twist&Serve
Latime            90.8 cm
Adancime        75 cm
Inaltime           182 cm
Greutate          126.5 Kg
Specificatii tehnice Side by side Beko GN1416231XPN, NeoFrost Dual Cooling

One thought on “Aparatul frigorific Side by side Beko GN1416231XPN, NeoFrost Dual Cooling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *