O cafea savuroasa preparata cu Espressorul automat Philips EP3221/40

Espressor automat Philips EP3221/40, sistem de spumare a laptelui, 4 bauturi, filtru AquaClean, rasnita ceramica, optiune cafea macinata, ecran tactil, Negru

Espressor automat Philips EP3221/40
O cafea aromata pe care o poti prepara simplu si rapid cu Espressorul automat Philips EP3221/40. Cu acest espressor poti sa prepari 4 varietati de cafea si poti alege sa imbogatesti cafeaua sau sa bei un capuccino cu spuma de lapte cremoasa. Espressorul automat Philips are incorporat un sistem clasic de spumare a laptelui.
 
De pe afisajul tactiv intuitiv al espressorului iti poti alege tipul de cafea preferata, iar din meniul My Coffee Choice poti alege cantitatea de cafea dorita cat si intensitatea acesteia.
Afisaj tactil intuitiv

Cu ajutorul rasnitei espressorului Philips, cafeaua poate fi macinata mai grunjos sau pulbere fina.

Cu functia Aroma Seal a espressorului Philips boabele de cafea raman proaspete mai mult timp si este redus zgomotul rasnitei.

Acest espressor contine filtrul de apa AquaClean, inventie proprie a acestui brand, filtru care va trebui schimbat doar la atentionarea automata a aparatului de cafea, astfel ca nu va fi necesara o detartrare a espressorului pana la 5.000 de cesti de cafea. Apa va fi in tot acest timp purificata.

Unitatea de preparare a cafelei este detasabile si poate fi curatata simplu, prin spalare la robinet.

Componente ale espressorului precum sistemul de spumare a laptelui, sistemul LatteGo, tava de scurgere sau recipientul pentru cafea macinata pot fi curatate fara probleme in masina de spalat vase.

TipAutomat
Tip alimentareCafea macinata
Cafea boabe
Tip bauturaCafea
Espresso
Espresso lung
Apa fierbinte
Americano
Numar produse preparate4
Sistem spumare lapteManual
Numar duze cafea2
Trepte de macinare rasnita12
Trepte temperatura3
Tip displayTouchscreen
Material rasnitaCeramica
FunctiiSistem anti-alunecare, Compatibil masina de spalat vase, Tava de scurgere detasabila, Sistem economisire energie electrica, Sistem decalcifiere, Setare temperatura, Setare cantitate cafea, Setare grad macinare, Inaltime ajustabila a duzei de cafea, Rasnita, Filtrarea apei, Setare grad tarie cafea
Accesorii incluse1 x Lingura de masurare
1 x Banda de testare a duritatii apei
1 x Tub de lubrifiere
1 x Filtru AquaClean
1 x Espressor
CuloareNegru
Capacitate rezervor apa1.8 l
Capacitate compartiment cafea275 g
Inaltime maxima ceasca150 mm
Specificatii espressor Philips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *