Incalzire eficienta a locuintei cu covor incalzire in pardoseala

Pachet covor incalzire in pardoseala C&F Technics, 1500W, termostat digital cu senzor de pardoseala inclus, 10 m²

Pachet Covor incalzire in pardoseala

Incalzirea in pardoseala este o metoda eficienta de incalzire a locuintei, care asigura propagarea uniforma a caldurii, in toata incaperea in care este instalat acest sistem. Caldura este distribuita de jos in sus catre  pardoseala.

Incalzirea prin pardoseala cu covor electric este usor de realizat fiind nevoie de un kit complet. Covorul de incalzire prin pardoseala C&F Technics este special conceput pentru utilizarea sa in acest scop. Se instaleaza incluzandu-l intr-un strat de adeziv. Incalzirea electrica prin pardoseala este recomandata si avantajoasa pentru locuintele cu costuri reduse la energia electrica . Instalarea se face pe suprafete nivelate si neacoperite de mobilier (sa existe deasupra un spatiu de aer de cel putin 5 cm).

Pachetul covor incalzire in pardoseala C&F Technics, 1500W,este potrivit pentru spatiile care nu sunt ocupate cu mult mobilier.

Cu ajutorul termostatului temperatura este cea dorita la orice moment al zilei.

Covorul de incalzire prin pardoseala este disponibil in mai multe dimensiuni diferite.

Cu Covorul de incalzire prin pardoseala C&F Technics caldura este distribuita uniform in aerul de deasupra pardoselii iar in incapere este mentinuta o temperatura optima, constanta pe un timp mai indelungat. Incalzirea in pardoseala cu covor incalzire C&F Technics, 1500W, termostat digital cu senzor de pardoseala inclus, confera modernitate si eleganta locuintei, fiind de fapt un sistem de incalzire ascuns vederii. Spatiul dedicat caloriferelor sau altor sisteme de incalzire ramane liber putand fi folosit in alte scopuri.

Tip produsKit incalzire pardoseala
Tip incalzireElectrica
Suprafata compatibilaParchet laminat Parchet stratificat Gresie
Suprafata incalzita10 m²
Putere termica (W/m)75
Tensiune alimentare230 V
Lungime20 m
Latime0.5 m
Grosime4 mm
Specificatii tehnice Pachet covor incalzire in pardoseala C&F Technics, 1500W

One thought on “Incalzire eficienta a locuintei cu covor incalzire in pardoseala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *