Eficienta energetica si multiple functii de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Star-Light 12000 BTU Wi-Fi

Aparat de aer conditionat Star-Light 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Display, Functie incalzire,ACM-12FOWF, Alb

Aparat de aer conditionat Star-Light

Cele mai noi tehnologii incluse in aparatul de aer conditionat Star-Light 12000 BTU Wi-Fi, Inverter contribuie intr-un mod simplu si cat mai la indemana la crearea climatului cel mai placut in locuinta.

Aerul conditionat Star-Light Wi-Fi poate fi actionat de la distanta direct de pe mobil prin accesarea aplicatiei instalate pe telefon. Acest lucru  este de un real folos, aerul conditionat putand fi pornit, oprit sau i se poate seta temperature de la distanta .

Consumul de energie este redus, acest aparat facand parte din clasa energetic superioara A++. Este dotat cu agent frigorific R32, refrigerant de noua generatie care maximizeaza eficienta energetica si  are un impact scazut asupra mediului, a incalzirii globale.

La eficienta energetica a aparatului de aer conditionat contribuie si Tehnologia Inverter care ii confera aparatului o functionare silentioasa, fara zgomotul compresorului, eficienta fara opriri si reporniri ale compresorului si un flux de aer rece optim dispersat In incapere.

Functia de dezumidificare a aparatului Star-Light pastreaza aerul curat si fara umiditate in exces.

Prin functia de auto-curatare  este pornit ventilatorul si este evitata acumularea umiditatii in unitatea de interior a aerului. Astfel, aparatul este pastrat in conditii optime de functionare si aerul va fi continuu sanatos, curat, fara microorganisme.

Aparatul de aer conditionat are o functionare silentioasa, un nivel sonor redus de 50dB care permite relaxarea sau dormitul in liniste.

Atunci cand se doreste racirea mai rapida a incaperii poate fi utilizata functia Turbo care creste puterea de dispersie a aerului.

Functia auto-restart reporneste aparatul mentinandu-i ultimele setari dupa o oprire involuntara.

Alte functii ala aparatului de aer conditionat Star-Light sunt Timer prin care se seteaza pornirea sau oprirea la ora dorita, functia Follow Me de reglare a temperaturii in concordanta cu pozitionarea telcomenzii, cu senzorul de pe telecomanda, Sleep Mode –mod de functionare a aparatului la o capacitate scazuta.

Aparatul beneficiaza de memorarea pozitiei flapsului in pozitia de dinaintea opririi, de diagnosticare automata care ofera date specifice atunci cand apar erori de functionare si mai beneficiaza de detectare pierdere agent frigorific. Aceasta functie opreste compersorul in cazul detectarii scurgerii de agent frigorific

Utilizare                          Rezidential
Suprafata de montare    Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 16 m², 23 m²
Capacitate generala      12000 BTU
Capacitate de racire      12000 BTU
Capacitate de incalzire   13000 BTU
Tip filtru                           Lavabil
Inverter                             Da
Culoare unitate interna          Alb
Lungime unitate interna        80.5 cm
Latime unitate interna            19.4 cm
Inaltime unitate interna          28.5 cm
Greutate unitate interna        7.6 Kg

Functii climatizare                 
Racire, Incalzire, Ventilatie,  Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi                    Da
 Caracteristici speciale             Timer
  Sleep
  Auto Restart
  Autodiagnosticare
  Detectare pierdere agent frigorific
  Functie Turbo
Specificatii Aparat de aer conditionat Star-Light12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Display, Functie incalzire,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *